Ons verhaal
Ons verhaal begint in 1981 met de productie van marsepein op kleine schaal te Hoboken. Om de dalmomenten tussen de seizoenen op te vullen werd er gestart met het bewerken van hazelnoten en brésilienne.
De vraag naar gespecialiseerde notenproducten nam gestaag toe.
Er werd steeds meer toegelegd op het roosteren en het op maat hakken van alle mogelijke noten.
Door de jaren heen werd het assortiment verder uitgebreid met verfijnde en kwalitatief hoogstaande producten.
Onder andere het roosteren van kokos, het verwerken van granulaten op gewenst kaliber en het karameliseren van notenstukjes werden echte paradepaardjes.
Om zich helemaal te kunnen concentreren op de verwerking van deze verfijnde producten werd de productie van marsepein afgebouwd en later volledig stopgezet. Ook werd er beslist om 100 % pindanootvrij te werken, sinds januari 2006 worden er geen pindanoten meer gestockeerd of verwerkt.
Voedselveiligheid wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.
Wij werken volgens de norm FSSC 22000 en zijn bijzonder trots dat we deze certificering jaarlijks vernieuwen.
Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat al onze producten voldoen aan de vereiste normen inzake voedselveiligheid, kwaliteit en traceerbaarheid.
Wij staan voor u klaar en kijken alvast uit naar uw vraag.
Waarmee kunnen wij u helpen?