Cacaonibs
- Cacaonibs zijn de kern van de cacaoboon. De volledige boon wordt geroosterd, gepeld en in stukjes gebroken.
- Cacaonibs stukjes hebben een bittere, intense cacaosmaak en krokante textuur
- Beschikbaar in kaliber 2-4 mm
- Andere kalibers steeds mogelijk, gezeefd volgens uw specificaties
- Een fantastisch ingrediënt om textuur toe te voegen aan al uw lekkernijen
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Cacaonibs poeder
- Cacaonibs zijn de kern van de cacaoboon. De volledige boon wordt geroosterd, gepeld en tot poeder verwerkt.
- Cacaonibs poeder heeft een bittere, intense nootachtige cacaosmaak
- Beschikbaar in kaliber 0-2 mm
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade