Geroosterde kokos
- Droge roostering brengt het verfijnde kokosaroma naar boven in combinatie met een geroosterde toets en knapperige textuur
- Beschikbaar in kaliber “medium”
- Ander kaliber mogelijk “fijn”
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Gekarameliseerde kokos
- Droog geroosterde kokos wordt omgeven door een ultrafijn suikerlaagje, een extra bescherming tegen fat blooming
- Beschikbaar in kaliber “medium”
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Geroosterd kokos schaafsel
- Droge roostering brengt het verfijnde kokosaroma naar boven in combinatie met een geroosterde toets en knapperige textuur
- Mogelijk om kokos schaafsel te kalibreren naar <7 mm
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Kokos brésilienne
fijn
- Heerlijk gekarameliseerde suiker in combinatie met vers geroosterde kokos, een geweldige smaakcombinatie
- Ideaal om toe te voegen aan uw vulling voor die extra crunch
- Beschikbaar in kaliber: 0-2 mm
- Toepassingen: inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Kokos brésilienne
granulaat
- Heerlijk gekarameliseerde suiker in combinatie met vers geroosterde kokos, een geweldige smaakcombinatie
- Beschikbaar in verschillende kalibers: 1-3 mm (fijn), 2-4 mm (standaard), 2,5-6 mm (grof)
- Andere kalibers steeds mogelijk in overleg
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade