Geroosterde bruine amandelen
- Droge roostering brengt een heerlijk geroosterde amandelsmaak naar boven, een smaak niet te vergelijken met naturel amandelen
- Beschikbaar in diverse formaten
- Toepassingen: decoratie
- Gebruiksgebieden: patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Geroosterde bruine amandelen
grof gebroken
- Droge roostering brengt een heerlijk geroosterde amandelsmaak naar boven, een smaak niet te vergelijken met naturel amandelen, grof gebroken voor een natuurlijke raw look
- Toepassingen: decoratie
- Gebruiksgebieden: patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Naturel bruine amandelen
grof gebroken
- Naturel amandelen worden grof gebroken voor een naturelle en raw look
- Toepassingen: decoratie
- Gebruiksgebieden: patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Gekarameliseerde amandelstukjes
- Droog geroosterde amandelstukjes worden omgeven door een ultrafijn suikerlaagje, een extra bescherming tegen fat blooming
- Beschikbaar in kaliber 2-4 mm
- Andere kalibers steeds mogelijk, gezeefd volgens uw specificaties
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Amandel brésilienne
- Heerlijk gekarameliseerde suiker in combinatie met vers geroosterde amandelen, een winnende combinatie
- Beschikbaar in verschillende kalibers: 1-3 mm (fijn), 2-4 mm (standaard), 2,5-6 mm (grof)
- Andere kalibers steeds mogelijk in overleg
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Geroosterd amandelschaafsel
- Droge roostering brengt het verfijnde amandelaroma naar boven in combinatie met een geroosterde toets en knapperige textuur
- Beschikbaar in kaliber x-thin
- Ander kaliber “thin” mogelijk
- Mogelijk om amandelschaafsel te kalibreren naar <7 mm
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Geroosterde witte amandelen
- Droge roostering brengt een heerlijk geroosterde amandelsmaak naar boven, een smaak niet te vergelijken met naturel amandelen
- Beschikbaar in diverse formaten
- Toepassingen: decoratie
- Gebruiksgebieden: patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Amandel brésilienne fijn
- Heerlijk gekarameliseerde suiker in combinatie met vers geroosterde amandelen, een winnende combinatie
- Ideaal om toe te voegen aan uw vulling voor die extra crunch
- Beschikbaar in kaliber: 0-2 mm
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Geroosterde amandelstukjes
- Droge roostering brengt een heerlijk geroosterde amandelsmaak naar boven, een smaak niet te vergelijken met naturel amandelen
- Beschikbaar in kalibers: 1-3 mm, 2-4 mm
- Andere kalibers steeds mogelijk, gezeefd volgens uw specificaties
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Geroosterde amandelstaafjes
- Droge roostering brengt het verfijnde amandelaroma naar boven in combinatie met een geroosterde toets en knapperige textuur
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade