Pistachestukjes
- Naturel pistachenoten verwerkt op het gewenste kaliber
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Pistachepoeder
- Startende van verse pistachenoten welke worden verwerkt tot poeder
- Beschikbaar in kaliber: 0-2 mm
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Geroosterde pistachestukjes
- Droge roostering brengt het verfijnde aroma naar boven in combinatie met een geroosterde toets en knapperige textuur
- Verwerkt op het gewenste kaliber
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Gezouten groene pistaches
- Droog geroosterde groene pistaches of pistachestukjes krijgen extra pit door deze licht op smaak te brengen met zout
- Verwerkt op het gewenste kaliber
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade
Pistache brésilienne
- Goudgroene verwennerij, heerlijk gekarameliseerde suiker in combinatie met vers geroosterde pistachenoten
- Beschikbaar in verschillende kalibers: 1-3 mm (fijn), 2-4 mm (standaard), 2,5-6 mm (grof)
- Andere kalibers steeds mogelijk in overleg
- Toepassingen: decoratie, inclusie
- Gebruiksgebieden: zoetwaren, roomijs, patisserie, bakkerijproducten, koekjes, chocolade